Generelle oplysninger
ksparts.dk
c/o kasper søndergaard
skivevej 54
7860 spøttrup
cvr: 40876995
branche: 466100 engroshandel med landbrugsmaskiner, -udstyr og tilbehør hertil

– udsolgte varer
i tilfælde af udsolgte varer, leverandørsvigt eller udskudt leveringstid bestræber KSparts sig på hurtigst muligt at informere kunden herom, samt hvordan parterne kan løse sagen – f.eks. ved kreditering af købet, eller rådgivning til at finde en lignende vare.

– prisfejl
hvis en pris åbenlyst er behæftet med fejl, og kunden rimeligvis burde havde indset dette, er KSparts.dk ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris

– Der er risiko for, at produktbilledet kan afvige mht. Farve, dette udgør ingen risiko for kvaliteten
Billedet kan godt være af et originalt eller uoriginalt produkt. i dette tilfælde er det teksten man skal tage udgangspunk i. 

betaling

Mulige betalingsmetoder:

Paypal (Visa/Mastercard)
Bankoverførsel
VISE/Dankort

Du er ikke beskyttet af indsigelsesretten. dette gør sig også gældende, hvis du betaler via paypal. læs mere om betingelserne på paypals hjemmeside.

Fragt
Ksparts.dk anvender fragtfirmaerne postnord, gls express og dao til levering i danmark. 
 
Fragtmetode og estimeret leveringstid fremgår ved bestilling af det enkelte produkt. udvalget af fragtmetoder og dermed fragtpriser kan derfor variere, da forskellige årsager såsom vægt og varens dimensioner afgør fragtmulighederne. KSparts har tegnet en vareforsikring til dækning af varens eventuelle beskadigelse eller bortkomst under transport.

Afhentning
en bestilling til afhentning slettes, såfremt den ikke er afhentet senest fire hverdage efter bestillingen er godkendt til afhentning, og kunden har modtaget en mail og/eller sms herom.

Erhvervskøb
For erhvervskunder gælder følgende særlige betingelser:

14 dages fortrydelsesret med forbehold for, at kunden tager sig af tilbagelevering. 

12 måneders reklamationsret

Fragt i forbindelse med reklamationssager sker på egen regning

Erhvervskøb leveres med omdeling, hvorfor der vil være en fragtomkostning uanset ordrernes størrelse.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. du gør dette ved at udfylde en fortrydelsesformular her. hvis linket ikke virker kan du udfylde vores standardfortrydelsesformular og sende den på e-mail til kspartsdk@gmail.com. du finder formularen i bilag 1 nederst i handelsbetingelserne. du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. fortrydelse af en del af købet
hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

– returnering
når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. visse varer kan ikke returneres med normal post. dette gælder pakker over 20 kg. vejer pakken over 20 kg, benyt da i stedet postnord groupage (storpak).

Ingen fortrydelsesret
disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen

Køb foretaget som erhvervsdrivende

levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles af igen

Aftaler, der indgås på en offentlig auktion eller på et marked

Varens stand, når du sender den retur
hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber eller den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen, da varen kan påføre sig skader undervejs i transporten, som du kommer til at hæfte for.

– tilbagebetaling af købsbeløbet
hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig med undtagelse af eventuelle leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
ksparts.dk
skivevej 54
7860 spøttrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. vi modtager ikke pakker, som er afsendt på efterkrav. du kan også fortryde købet ved at aflevere din pakke personligt på ovenstående adresse.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Du bedes oprette en reklamationssag eller kontakte os, inden du sender varen. hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varens stand ved reklamation
husk at pakke varen forsvarligt ind sammen med evt. tilbehør eller lignende, som er knyttet til det produkt, der reklameres over.

Skader på produkter forårsaget af betjenings- eller håndteringsfejl eller groft misbrug er ikke dækket af reklamationsretten.

Varen sendes til:
ksparts.dk
skivevej 54
7860 Spøttrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
bemærk, at der ydes 12 måneders reklamationsret til erhvervskunder.